İlk Doktora Öğrencim Savunmasını Tamamladı.

28 Haziran, 14:45

İlk Dr. Öğrencim Mine Kurtay;

Dile kolay… 2012 yılından beri laboratuvarda bilmediği bir alanda sebat ederek yaz kış demeden sayısız proje çalışmamda ikiletmeden… hemen ben de varım diyen ve çalışmaktan kaçmayan çok kıymetli öğrencim Mine Kurtay; 25 Haziran 2020 tarihinde Doktora savunma sınavını başarıyla tamamladı.

Jüri üyesi hocalarım; Sayın Prof.Dr. Sibel Zor, Prof.Dr. Gökhan Gece, Prof.Dr. Serkan Subaşı ve Prof.Dr. Yılmaz Koçak hocalarıma çok ama çook teşekkür ediyorum. Bize jüride görev alarak onur verdiler. Kendilerine minnettarım. Katkıları tezimizi daha anlamlı kıldı.

Ülkemiz genel manada “Donatı Korozyonu” konusunda donanımlı bir akademisyene sahip oldu. Bu alanda ülkemize ve bilim dünyasına daha çok katkı sağlayacağına eminim.

Yolun ve bahtın açık olsun Dr. Mine Kurtay

Selametle,